Leje af kran – driftssikre Spieringskraner og Tårnkraner

​Hos TT Mobilkran A/S sætter vi en ære i at tilbyde vores kunder de bedste, mest effektive og mest driftssikre løsninger, når det kommer til leje af kran på hele Sjælland, fra Grevinge til Roskilde og København. Af samme årsag er samtlige af vores kraner blandt de bedste mobilkraner på markedet. Du vil med sikkerhed kunne fornemme kvaliteten af vores kraner, når vi udfører arbejdet, da driftssikkerheden og servicen sikres gennem netop kvaliteten.

Vi udfører altid vores arbejde med kunden i fokus, da deres behov er forskellige. Ingen opgaver er ens. Så når vi tilbyder leje af kran, sørger vi også for, at opgaven udføres på optimal vis - eksempelvis med en Spieringskran/Tårnkran.

Spieringskranen er vores foretrukne

Spieringskranen, også kaldet Tårnkranen, er en af vores foretrukne mobilkraner, og det er den af flere forskellige årsager. Med stor fleksibilitet og med høj effektivitet kan vi hurtigt udføre opgaven og efterlade kunden tilfreds.

Af særlige fordele har kranen:​

  • Yderst pladsbesparende til udførelse af arbejde i byer
  • Hurtigt klar på blot 20 minutter
  • Selvtransporterende
  • Hejses og betjenes nemt af én ansat

Som du kan se, så er årsagerne mange til, at netop disse kraner er dem, som vi foretrækker at benytte, når du står og mangler leje af kran.

Tårnkran til udførelse af din opgave – Ring og hør nærmere

De kraner, som vi har stående, kan udføre langt de fleste opgaver. Men fordi vi er mobile, så kan enhver opgave udføres hurtigt, effektivt og driftssikkert. Det giver dig nogle fordele ved leje af kran af TT Mobilkran. Så ring på 40 64 67 94 eller kontakt os på e-mail kontakt@tt-mobilkran.dk, og hør mere om vores smarte tårnkran. Udlejning, krantype og udførelse af opgaven er noget, vi herefter tager en snak om.​

​Det flyvende sommerhus

Vi kan løfte enhver opgave, se bare med i videoen nedenunder​.

TT MobilKran A/S

Nykøbingvej 190​
​4571 Grevinge

​☏ Telefon: 40 64 67 94

✉ E-mail: kontakt@tt-mobilkran.dk

Læs vores persondatapolitik her


CVR: 32357210

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os ​- udfyld formularen og vi vendertilbage til dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt