Hybridkran – vælg en alsidig og miljøvenlig kran

​Skal du bruge en hybridkran? Hos TT Mobilkran A/S har vi stor ekspertise med kraner. Vi tilbyder både kranarbejde og udlejning af kraner. Vi kan blandt andet tilbyde en City Boy SK487-AT3, som er en kompakt, alsidig og miljøvenlig kran fra Spierings. Vores kunder befinder sig i blandt andet Grevinge, Roskilde og København samt mange andre steder på Sjælland.

Fleksibel og miljøvenlig kran til både diesel og elektricitet

​City Boy SK487-AT3 fra Spierings er Danmarks første hybridkran. Der er tale om en miljøvenlig kran, idet den drives af diesel, batteri og plugin. En plugin-hybrid kan med andre ord oplades med stikkontakt.

SK487-AT3 er den mest kompakte kran, som Spierings producerer. Den har en bredde på blot 2,50 meter og en samlet længde på kun 13,08 meter. Dermed er den yderst let at manøvrere rundt med.

Det kan løfte 7.000 kg og kan modstå en tipbelastning på 1.700 kg. Den maksimale radius er 40 meter, og den kan løfte op til 30 meter. Den maksimale højde er 55,45 meter.​

Den har i øvrigt kun en kabine, der både fungerer som førerhus og som krankabine. Kabinen er rummelig og har samtidig et stort vindue.

Vi er altid bevidste om, at driftssikkerhed og alsidighed er vigtigt for vores kunder. Derfor er alle vores kraner i den højeste kvalitet, ligesom vores service er den bedste. Samtidig sætter vi en ære i at overholde de aftalte tider og betingelser.

Kontakt os for at få et tilbud på vores hybridkran

​Du er velkommen til at få mere information om vores hybridkran, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på kranarbejde eller kranudlejning. Vi fortæller også gerne mere om fordelen ved at benytte en miljøvenlig kran.

Du kan ringe til os på telefon 40 64 67 94 for at aftale nærmere. Du kan også benytte kontaktformularen her på hjemmesiden eller skrive til os på e-mail kontakt@tt-mobilkran.dk.​​

TT MobilKran A/S

Nykøbingvej 190​
​4571 Grevinge

​☏ Telefon: 40 64 67 94

✉ E-mail: kontakt@tt-mobilkran.dk

Læs vores persondatapolitik her


CVR: 32357210

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os ​- udfyld formularen og vi vendertilbage til dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt