Send besked

Pil - icon

Spierings SK 2400 AT-7

Spierings SK 2400 AT-7 hos TT Mobilkran med maksimum løfte evne 8 ton på 13 meter udlæg.

Kontakt os

  Leje af Spierings SK 2400 AT-7

  Har du brug for en for en mobilkran til at løfte dit byggeprojekt, så er Spierings SK 2400 AT-7 den rette kran til dig. Spierings kranen er med sin maksimale udlægsevne på op til 50 meter udstyret til at næ selv de mest vanskelige højder.

  Ligeledes kan denne Spieringskran løfte helt op til 9 tons. Hos TT Mobilkran tilbyder vi både kran udlejning, samt udførslen af selve kranarbejdet. Som din samarbejdspartner vi du dermed have både det rette udstyr, samt en erfaren fagmand til at hjælpe dig. Ønsker du at høre mere om vores Spierings SK 2400 AT 7, er du altid velkommen til at kontakte os.

  Spierings SK 2400 AT-7

  Løftehøjder:

  • 30⁰: 56/60 Meter

  Køretøjets mål:

  • Længde: 17,2 Meter
  • Bredde: 3 Meter
  • Højde: 4 Meter
  • Vægt: 84 Tons
  Drivmiddel:

  Ring til os på 40 64 67 94.

  Spieringskran 2400*7

  Når du skal bruge en mobilkran på byggepladsen, er det vigtigt at du finder den helt rette. Ikke nok med at den skal kunne nå visse højder, samt løfte den korrekte vægt, skal den også kunne passe ind på byggepladsen. Som dit kran firma går TT Mobilkran derfor altid de ekstra skridt der sikrer dig, at du finder den helt rigtige kran. Dine prioriteter og behov kommer hos os altid i første række.

  Derfor står vores fagmænd altid klar til at vejlede og hjælpe dig med at finde den rette mobilkran. Informationerne om din byggeplads og din opgave, vil dermed danne fundament for hvilken kran vi anbefaler.

  Eksempelvis egner vores Spierings 2400 AT-7 sig både til både byggepladser, samt løft og hejsning til lejligheder. Denne mobil kran er nem at få ud, og kan hurtigt klargøres til brug. Med et udlæg på maksimalt 50 meter, er denne kran ideel til tagarbejde, samt andre højtliggende opgaver. Du kan læse mere om denne mobilkrans tekniske specifikationer herunder.

  Mere end en lastbil med kran

  Hos TT Mobilkran specialiserer vi os i udlejning og arbejde med mobilkraner. Og i mere end 12 år har vi udviklet vores egne kompetencer og tekniske indsigt i faget. Ikke nok med at dette tillader os at arbejde utroligt effektivt og kvalitetbevidst, så har det også været fundamentet i vores udlejning. Vi ved at en opgave bedst løses af en specifik kran. Derfor gør vi altid hvad vi kan for at sikre dig, at du får den helt rette maskine.

  I vores inventar af mobilkrane finder du maskiner med forskellige værdier og fordele. Som din samarbejdspartner kan vi derfor hjælpe dig med at identifecere dine behov, samt tilbyde vejledning der sikrer dig den helt rette kran. Vi har baseret vores virkomhedsværdier og arbejde på fire nøgleord. Effektivitet, kvalitet, driftsikkerhed og økonomsik vejledning. Derfor vil vores samarbejde altid baseres på disse. Vi ønsker ikke at du lejer vores dyreste mobilkran, men derimod den rette kran til lige netop dit projekt. Vi er stolte af vores arbejde og de resultater vi gennem tiden har skabt. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet og service.

  Ønsker du at leje en kran, eller søger du blot informationer omkring de muligeheder vi tilbyder, skal du ikke tøve med at kontakte os.

  40 64 67 94