Send besked

Pil - icon

Kompakt Kran – arbejde med kompakte kraner

Hos TT Mobilkran A/S tilbyder vi udlejning og arbejde af kompakte kraner med dertilhørende kranfører. Vi lægger vægt på, at vi skal tilbyde de bedste og mest effektive løsninger i vores mobile kran-arbejde. Vi udlejer kompakte kraner på hele Sjælland.

Kontakt os

  Specifikationer af Hoeflon C10

  Løftehøjder:

  • Kan vinkles -5⁰ til 85⁰
  • Kan vinkles – 14⁰ til 160⁰

  Køretøjets mål:

  • Længde: 3,85 Meter
  • Bredde: 0,8 Meter
  • Højde: 2 Meter
  • Vægt: 4,6 Tons

  Drivmiddel:

  Ring til os på 40 64 67 94.

  Driftssikker og fleksibel kompakt kran i høj kvalitet

  Vores kompakte kraner er både fleksible og driftssikre. De er i det hele taget blandt de bedste på markedet, og dermed kan de udføre langt de fleste opgaver med stor effektivitet.

  En kompakt kran har mange fordele:

  Vi tilbyder høj service og god kvalitet i vores kran-leje. Dertil kommer, at vores kunder altid er i fokus. Vi ved, at kunderne har forskellige ønsker og behov, og derfor sikrer vi os altid, at kunderne vælger den rette og mest optimale løsning ved leje af en kompakt kran og kranfører.

  Kompakt Kran - Vi klarer alle opgaver, store som små

  Vores kraner er kompakte og fleksible, hvilket betyder at de ikke fylder så meget, og kan nemt komme igennem bybilledet. Der skal samtidig kun en person til at fragte og betjene kranen. Alt dette får du med i aftalen hos TT Mobilkran A/S.

  Den mobile styring af den kompakte kran, gør at den nemt kan flyttes til de fleste mellemrum. Idet der kun skal én person til at betjene den kompakte kran, gør det til en manøvredygtig øvelse, der samtidig er omkostningsbesparende.

  Hvornår skal du vælge en Kompakt kran

  Hvis du skal have overdækninger opsat, monteret stål, eller noget i samme stil. Så er en mobil, kompakt kran den helt rigtige løsning.

  Vi tilbyder også andre mobile kraner:
  Mobil Hybridkran
  Mobil Spieringskran

  Så uanset hvilken kran opgave du skal have hjælp til, så kan TT Mobilkran løfte opgaven. 

  Kranarbejde i højeste kvalitet

  Hos TT-Mobilkran får du både en kompakt kran og en erfaren kranfører. Vores kranfører er veluddannede og ved hvordan man håndtere vores kraner til perfektion. De transportere, opsætter og betjener kranen, så du skal kun fortælle hvor tingene skal flyttes fra og til, så klare vi resten.

  Vores mobile kompakte kraner kan løfte næsten alle opgaver. Vi har også hybridkrane og spieringskrane. Er du i tvivl om hvilken der passer til din opgave? Så kontakt os, vi rådgiver gerne.

  Kontakt os i dag for at få et tilbud på kranarbejde

  Vi er altid klar til en snak om vores mobile kraner. De kan klare de fleste kranopgaver, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

  Du kan ringe på telefon 40 64 67 94, hvis du vil vide mere. Det er også muligt at benytte kontaktformularen her på siden, ligesom du kan skrive til os på e-mail kontakt@tt-mobilkran.dk.

  TT Mobilkraner - Tårnkran
  40 64 67 94