Send besked

Pil - icon

Spierings SK 1265-AT6 e-lift

Spierings-sk-1265-at6 med TT Mobilkran med maksimum løft 10 t Hovedarm 60 m Jib Sværlast-Jib.

Kontakt os

  Spierings SK 1265-AT6 - Din mobilkran

  Har du brug for en robust og effektiv mobilkran til at udføre dit kranarbejde, så er Spierings SK 1265-AT6 ideel til dit byggeprojekt. Denne kran kan med et maksimalt udlæg på 60 meter og en løftekapacitet på helt op til 10 tons med sikkerhed varetage din opgave.

  Der er få situationer, hvor Spierings SK 1265-AT6 ikke vil kunne skabe værdi og gavn for dig. Hos TT Mobilkran finder du en mobilkran til enhver opgave og situation, samt kranføreren til at udføre arbejdet for dig. Søger du en Spierings at6 eller en anden kran, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os.

  Specifikationer af Spierings SK 1265-AT6 e-lift

  Løftehøjder:

  • 30⁰: 64,2 Meter

  Køretøjets mål:

  • Længde: 16,5 Meter
  • Bredde: 3 Meter
  • Højde: 4 Meter
  • Vægt: 72 Tons

  Drivmiddel:

  Ring til os på 40 64 67 94.

  Spieringskran

  Som din ekspert med mobilkran udlejning, kommer dine ønsker, ideer og behov altid i første række hos TT Mobilkran. Blandt vores mobilkraner finder du modeller til enhver opgave og situation. Med mere end 12 års erfaring med kran udlejning har vi opbygget et unikt kendskab og en forståelse for vores kraner, samt hvilke opgaver de særligt egner sig til. Derfor står vi altid klar til at rådgive og vejlede gennem hele vores samarbejde, og vi går altid de ekstra skridt det kræver at finde den helt rette mobil kran til din opgave.

  Søger du for eksempel en mobilkran med udlægget og løftekapaciteten til at løfte selv de tungeste materialer og moduler, anbefaler vi vores Spierings-sk1265-AT6. Denne lastbil med kran besidder et maksimalt udlæg på hele 60 meter, samt kapaciteten til at løfte op til 10.000 kilo. Ligeledes tillader fleksibiliteten på denne kran at placerer den præcis hvor der er behov for det, hvorefter den effektivt kan om rykkes til andre steder på byggepladsen.

  Når det kommer til mobilkran udlejning, kan du hos os være helt sikker på at finde den rette mobil kran til at udføre dit kranarbejde. Ligegyldigt størrelsen og typen af dit projekt, er du med TT Mobilkran som dit kranfirma sikker på effektivt arbejde og holdbare løsninger.

  Kranarbejde

  Find din Lastbil med kran

  Med en Spierings A6 til at udføre dit kranarbejde, har du en af de mest effektive lastbiler med kran. Fleksibiliteten ved en mobilkran kontra en almen kran tillader os, hurtigt at sætte kranen op, samt bevæge den til andre steder hvor der er brug for den. Dog finder du hos TT Mobilkran også en række andre modeller af mobile kraner, alle med unikke fordele og værdier, samt opgaver og projekter hvor de kan skabe sublime resultater. Du kan derfor være sikker på at finde den rette kran til dit byggeprojekt. Sammen vil vi gennemgå opgaven fra ende til anden, og baseret på de informationer og faktorer der har en rolle at spille, udvælger vi den rette kran. Vi baserer vores virksomhed på effektivt arbejde, resultater af den absolut højeste kvalitet, uovertruffen driftsikkerhed og de bedste økonomiske løsninger. Uanset hvilken mobilkran du måtte have et behov for, kan du derfor være sikker på at finde den perfekte løsning hos os. TT Mobilkran tilbyder mobilkran udlejning, samt udførsel ar arbejdet, på hele Sjælland, og vi står altid klar til at hjælpe. Ønsker du at høre mere om vores Spierings SK 1265-AT6, eller en anden mobilkran, skal du ikke tøve med at kontakte os.
  40 64 67 94