Send besked

Pil - icon

Spieringskran – blandt de bedste på markedet

Overvejer du en Spieringskran?

Hos TT Mobilkran tilbyder vi udlejning af kranarbejde med Spieringskraner. Der er tale om de bedste og mest effektive mobilkraner, som er blandt de bedste på markedet. Vi arbejder for kunder i på hele Sjælland.

Kontakt os

  Effektiv og selvtransporterende Spieringskran

  Alle vores mobile kraner er både driftssikre og fleksible, og det gælder især kraner fra Spierings. Dermed kan du udføre en lang række forskellige kranopgaver med stor effektivitet.

  Du kan vælge en Spieringskran såsom:

  SK487-AT3 er vores sidste nye kran. Det er en hybridkran, som drives af diesel, batteri og plugin. Den kan med andre ord lades op med en stikkontakt.

  Kranerne er selvtransporterende. Samtidig er de kompakte og kan hurtigt tages i brug af en medarbejder. Alle vores kraner i den højeste kvalitet, og dertil kommer, at vi sætter en ære i at overholde alle de aftalte tider og betingelser.

  Vi kører gerne vores Mobile Spieringskran til hele Sjælland

  Vi kører gerne til hele Sjælland. Når du vælger os til at løfte din opgave, så følger der både kranfører og kran med i aftalen. Vores kraner kan betjenes af en enkelt person, vi transportere og betjener selv spieringskranen. Så der er ingen bekymringer andet end at finde den dag vi skal komme forbi og løfte.

  Vores kraner kan bl.a. bruges til at håndtere altaner, byggematerialer, skure osv.

  Superkran eller spieringskran?

  En spieringskran er lidt som en superkran. Kombinationen af en mobil og en stationær kran. Det har sjældent været lettere at få løftet sin opgave. Det tager ikke mere end 30 min at opsætte den, og så kan den løfte en hver opgave, stort set. Kontakt os i dag og hør mere om specifikationerne. 

  Kontakt os for at bestille en kran til dit projekt

  Du er velkommen til at få en snak om vores mobile kraner, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Skal du bruge en spieringskran København, står vi altid til rådighed på vores kontor i Hvidovre.

  Du kan ringe på telefon 40 64 67 94 for at aftale det videre forløb. Det er også muligt at kontakte os via kontaktformularen her på siden eller at skrive til os på e-mail kontakt@tt-mobilkran.dk.

  TT Mobilkraner - Tårnkran
  40 64 67 94