Send besked

Pil - icon

Hybridkran SK487-AT3 eDrive "City Boy"

Skal du bruge en mobilkran, så er Hybridkran SK487-AT3 eDrive “City Boy” et af de helt rigtige valg. Hos TT-Mobilkran følger kran og kranfører med i aftalen. Vores kranfører er specialuddannet til at kunne arbejde med mange typer kraner og kan også benytte denne hybridkran, City Boy SK487-AT3. Så kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Kontakt os

  Hybridkran – vælg en alsidig og miljøvenlig kran

  Skal du bruge en hybridkran?

  Hos TT Mobilkran A/S har vi stor ekspertise med hybridkraner. Vi tilbyder kranarbejde, dvs. at kran og kranfører er med i aftalen. Vi kan blandt andet tilbyde en City Boy SK487-AT3, som er en kompakt, alsidig og miljøvenlig kran fra Spierings. Vores kunder befinder sig på hele Sjælland.

  En hybridkran er med til at omstille til en mere grøn og energirigtig verden. Derfor har TT-Mobilkran også investeret i hybridkrane. Mange tror at en hybridkran kan løfte mindre vægt end en almindelig. Faktisk er det lige omvendt, med en kombination af el og benzin/diesel motor, giver det en exceptionel god performance. Så skal du have løftet en opgave, så er TT-Mobilkran klar. Kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

  SK487-AT3 Kapacitet

  Specifikationer af SK487-AT3 eDrive "City Boy"

  Løftehøjder:

  • 15⁰: 40,2 Meter
  • 30⁰: 47,7 Meter
  • 45⁰: 55,45 Meter

  Køretøjets mål:

  • Længde: 13,1 Meter
  • Bredde: 2,55 Meter
  • Højde: 4 Meter
  • Vægt: 36 Tons
  Drivmiddel:

  Ring til os på 40 64 67 94.

  Fleksibel og miljøvenlig hybridkran til både diesel og elektricitet - City Boy SK487-AT3

  City Boy SK487-AT3 fra Spierings er Danmarks første hybridkran. Der er tale om en miljøvenlig kran, idet den drives af diesel, batteri og plugin. En plugin-hybrid kan med andre ord oplades med stikkontakt. SK487-AT3 er den mest kompakte kran, som Spierings producerer. Den har en bredde på blot 2,50 meter og en samlet længde på kun 13,08 meter. Dermed er den yderst let at manøvrere rundt med. Det kan løfte 7.000 kg og kan modstå en tipbelastning på 1.700 kg. Den maksimale radius er 40 meter, og den kan løfte op til 30 meter. Den maksimale højde er 55,45 meter. Den har i øvrigt kun en kabine, der både fungerer som førerhus og som krankabine. Kabinen er rummelig og har samtidig et stort vindue. Vi er altid bevidste om, at driftssikkerhed og alsidighed er vigtigt for vores kunder. Derfor er alle vores kraner i den højeste kvalitet og vores kranfører er specialister. Ligesom vores service er den bedste. Samtidig sætter vi en ære i at overholde de aftalte tider og betingelser.

  Mobil Hybridkran - Vi kan også løfte din opgave

  Den mobile Hybridkran spare ca. 30% brændstof end de almindelige kraner. Det er godt for miljøet og pengepungen. Den er manøvre dygtig og kan betjenes af en enkelt kranfører.

  Når du vælger os til at løfte din opgave, får du både kran og kranfører med i aftalen. Så du skal bare aftale tid og sted, så løfter vi opgaven for dig.

  Veluddannede kranførere

  Vores kranfører har den bedste uddannelse og oplæring du kan opdrive. De får løbende efteruddannelse hvis det er nødvendigt. Samt når der kommer nye kraner i sortimentet, bliver de lært op i disse. Det er vigtigt så din opgave bliver løst til perfektion.

  Kontakt os for at høre om vores City Boy SK487-AT3

  Du er velkommen til at få mere information om vores hybridkran, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på kranarbejde eller kranudlejning. Vi fortæller også gerne mere om fordelen ved at benytte en miljøvenlig kran.

  Du kan ringe til os på telefon 40 64 67 94 for at aftale nærmere. Du kan også benytte kontaktformularen her på hjemmesiden eller skrive til os på e-mail kontakt@tt-mobilkran.dk.

  Hybridkran - Leje af kran
  40 64 67 94