Kontakt os

  Hybridkran – vælg en alsidig og miljøvenlig kran

  Skal du bruge en hybridkran?

  Hos TT Mobilkran A/S har vi stor ekspertise med hybridkraner. Vi tilbyder kranarbejde, dvs. at kran og kranfører er med i aftalen. Vi kan blandt andet tilbyde en City Boy SK487-AT3, som er en kompakt, alsidig og miljøvenlig kran fra Spierings. Vores kunder befinder sig på hele Sjælland.

  Fleksibel og miljøvenlig kran til både diesel og elektricitet

  City Boy SK487-AT3 fra Spierings er Danmarks første hybridkran. Der er tale om en miljøvenlig kran, idet den drives af diesel, batteri og plugin. En plugin-hybrid kan med andre ord oplades med stikkontakt.

  SK487-AT3 er den mest kompakte kran, som Spierings producerer. Den har en bredde på blot 2,50 meter og en samlet længde på kun 13,08 meter. Dermed er den yderst let at manøvrere rundt med.

  Det kan løfte 7.000 kg og kan modstå en tipbelastning på 1.700 kg. Den maksimale radius er 40 meter, og den kan løfte op til 30 meter. Den maksimale højde er 55,45 meter.​

  Den har i øvrigt kun en kabine, der både fungerer som førerhus og som krankabine. Kabinen er rummelig og har samtidig et stort vindue.

  Vi er altid bevidste om, at driftssikkerhed og alsidighed er vigtigt for vores kunder. Derfor er alle vores kraner i den højeste kvalitet, ligesom vores service er den bedste. Samtidig sætter vi en ære i at overholde de aftalte tider og betingelser.

  Kontakt os for at høre om vores kranudlejning

  Du er velkommen til at få mere information om vores hybridkran, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på kranarbejde eller kranudlejning. Vi fortæller også gerne mere om fordelen ved at benytte en miljøvenlig kran.

  Du kan ringe til os på telefon 40 64 67 94 for at aftale nærmere. Du kan også benytte kontaktformularen her på hjemmesiden eller skrive til os på e-mail kontakt@tt-mobilkran.dk.​​

  Hybridkran - Leje af kran