Leje af kran

TT-Mobilkran tilbyder leje af kran på hele Sjælland. Vi har flere forskellige kraner, der kan varetage de fleste løft. Vi har hybrid-, spierings- og tårnkraner. Så uanset hvilken opgave du har, så har vi kraner der kan løfte opgaven.

Så uanset hvilken kran du skal bruge, så tilbyder vi leje af kran og kranfører. Kontakt os i dag, så yder vi gratis rådgivning og giver et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

  Leje af kran – driftssikre og effektive kraner

  Leder du efter en virksomhed, som tilbyder leje af kran?

  Hos TT Mobilkran A/S har vi specialiseret os i udlejning af kraner. Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder de bedste, mest effektive og mest driftssikre løsninger, når det kommer til kranleje. Vi har kunder på hele Sjælland.

  Høj service, god kvalitet og solid driftssikkerhed kendetegner altid vores arbejde og vores kraner. Kunden er altid i fokus, når vi udfører kranarbejde. Ingen opgaver er ens, og derfor sikrer vi os, at kunden vælger den rette løsning ved leje af kran og kranfører, så opgaven kan udføres på den mest optimale måde.

  Høj service og god kvalitet ved leje af kran

  Vores mobilkraner er blandt de bedste kraner på markedet. Kranerne er yderst fleksible, og de kan udføre de fleste opgaver med stor effektivitet.

  Mobilkraner har flere fordele såsom:

  Kontakt os for at høre om vores kranudlejning

  Vores kraner kan udføre langt de fleste opgaver, og vi tager gerne en snak om priser og muligheder for kranleje. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for udlejning af kran.

  Du kan ringe til os på telefon 40 64 67 94 for at høre mere om kranerne. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@tt-mobilkran.dk.​

  Hybridkran - Leje af kran