Kontakt os

  Leje af kran – driftssikre og effektive kraner

  ​Leder du efter en virksomhed, som tilbyder leje af kran?

  Hos TT Mobilkran A/S har vi specialiseret os i udlejning af kraner. Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder de bedste, mest effektive og mest driftssikre løsninger, når det kommer til kranleje. Vi har kunder i blandt andet Roskilde, Grevinge og København samt andre steder på Sjælland.

  ​Høj service, god kvalitet og solid driftssikkerhed kendetegner altid vores arbejde og vores kraner. Kunden er altid i fokus, når vi udlejer kraner eller udfører kranarbejde. Ingen opgaver er ens, og derfor sikrer vi os, at kunden vælger den rette løsning ved leje af kran, så opgaven kan udføres på den mest optimale måde.

  Høj service og god kvalitet ved leje af kran

  Vores mobilkraner er blandt de bedste kraner på markedet. Kranerne er yderst fleksible, og de kan udføre de fleste opgaver med stor effektivitet.

  Mobilkraner har flere fordele såsom:

  Kontakt os for at høre om vores kranudlejning

  Vores kraner kan udføre langt de fleste opgaver, og vi tager gerne en snak om priser og muligheder for kranleje. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for udlejning af kran.

  Du kan ringe til os på telefon 40 64 67 94 for at høre mere om kranerne. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@tt-mobilkran.dk.​

  Kran