Send besked

Pil - icon

Professionel og effektivt arbejde med kran

TT-Mobilkran tilbyder vores hjælp med at varetage alle opgaver hvor du skal bruge en kran samt en erfaren kranfører. Vi har flere forskellige kraner, der kan varetage de fleste løft. Vi har hybrid-, spierings– og mobile tårnkraner. Så uanset hvilken opgave du har, så har vi kranen og specialet der kan løfte opgaven.

Så uanset hvilken kran du skal bruge, så tilbyder vi leje af kran og kranfører. Kontakt os i dag, så yder vi gratis rådgivning og giver et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

  Din kranekspert – driftssikre og effektive kraner

  Leder du efter en virksomhed, som tilbyder arbejde med kran?

  Hos TT Mobilkran A/S har vi specialiseret os i udlejning og arbejde med kraner. Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder de bedste, mest effektive og mest driftssikre løsninger, når det kommer til kranarbejde. Vi har kunder på hele Sjælland. Høj service, god kvalitet og solid driftssikkerhed kendetegner altid vores arbejde og vores kraner. Kunden er altid i fokus, når vi udfører kranarbejde. Ingen opgaver er ens, og derfor sikrer vi os, at kunden vælger den rette løsning ved leje af kran og kranfører, så opgaven kan udføres på den mest optimale måde.

  Høj service og god kvalitet ved leje af kran

  Vores mobilkraner er blandt de bedste kraner på markedet. Kranerne er yderst fleksible, og de kan udføre de fleste opgaver med stor effektivitet. Ligeledes er vores kranfører blandt Danmarks førende eksperter og fagmænd. Med unik indsigt og kendskab til kranarbejde, kan du derfor altid være sikker på at din opgave bliver varetaget af professionelle, og arbejdet bliver udført effektivt og korrekt.

  Mobilkraner har flere fordele såsom:

  Kontakt os for at høre om vores kraner og vores arbejde

  Vores kraner og fagmænd kan udføre langt de fleste opgaver, og vi tager gerne en snak om priser og muligheder for kranleje og operationen. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for udlejning af kran. Du kan ringe til os på telefon 40 64 67 94 for at høre mere om kranerne. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@tt-mobilkran.dk.
  Hybridkran - Leje af kran
  40 64 67 94