Send besked

Pil - icon

Spierings SK 597-AT4

Spierings SK 597-AT4’s maksimum løft 10 t Hovedarm 60 m Jib Sværlast-Jib.

Kontakt os

  Udlejning af Spierings SK 597-AT4

  Søger du en effektiv mobilkran til dit byggeprojekt, så er Spierings SK 597-AT4 den perfekte model. Med et maksimalt udlæg på 48 meter, og en bærerevner på helt op til 7 ton, er der kun få situationer og konstruktioner hvor Spierings kranen ikke egner sig.

  Hos TT Mobilkran A/S har vi i mere end 12 år arbejdet med udlejning og føring af mobilkraner, og vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig. Kontakt os nu og hør mere om vores Spierings SK 597-AT4 allerede i dag.

  Specifikationer af Spierings SK 597-AT4

  Løftehøjder:

  • 15⁰: 37,3 Meter
  • 30⁰: 50,6 Meter
  • 45⁰: 58,1 Meter

  Køretøjets mål:

  • Længde: 16 Meter
  • Længde: 16 Meter
  • Højde: 4 Meter
  • Vægt: 48 Tons
  Drivmiddel:

  Ring til os på 40 64 67 94.

  Spieringskran

  Som din samarbejdspartner kommer dine behov, ønsker og ideer altid i første række. Hos TT Mobilkran gør vi derfor alt hvad vi kan, for at sikrer at du finder den helt rette mobilkran. Vi tager altid de nødvendige skridt det kræver, at sikrer at du finder den helt rette kran til dit byggeprojekt. Som dit kran firma tilbyder vi derfor et bredt udvalg af mobilkraner og lastbiler med kran. Når du søger kran udlejning gennemgår vi sammen med dig dit projekt og dine ønsker. Med disse informationer som vores fundament, kan vi derfra anbefale den helt rette kran.

  Har du for eksempel et behov for en effektiv mobilkran der hurtigt og effektivt kan manøvrere på byggepladsen, kan vi varmt anbefale vores Spierings SK 597-AT4. Med en udlægningsevne på op til 48 meter, og en løfteevne på hele 7000 kilo, er der kun ganske få situationer hvor denne kran ikke vil kunne skabe værdi og gavn i dit byggeprojekt. Som ekspert i mobilkran udlejning ønsker vi hos TT Mobilkran, at du finder den helt rigtige kran. Derfor står vi altid klar til at rådgive og vejlede, samt besvare ethvert spørgsmål du måtte have. Uanset hvilket projekt du søger hjælp med, er du altid velkommen til at kontakte os.
  Skal du bruge en anden type spieringskran, kan vi også tilbyde spierings SK 1265 AT-6 og spierings SK 2400 AT-7

  Find din lastbil med kran

  Vores Spierings SK 597-AT4 mobilkran er en effektiv lastbil med kran. Dette tillader vores garvede kranfører hurtigt og effektivt at køre kranen i stilling, samt bevæge og manøvrere den rundt på byggepladsen efter behov. Ligeledes tillader det os hurtigt komme ud, og på utrolig kort tid klargøre kranen til opgaven. Som dit kran firma finder du i TT Mobilkrans katalog flere forskellige mobilkraner, alle med unikke værdier og fordele, samt arbejdsopgaver der kan udføres til perfektion.

  Vores Spierings SK 597 AT4 er særligt velegnet til byggeprojekter hvor der er behov for at rotere rundt i takt med at arbejdet udvikler sig. Denne kran er dog ikke kun fleksibel, men også utrolig stærk, og har en rækkevidde på helt op til 48 meter.

  Dog hjælper vi altid med at finde den rette kran til den rette opgave. Vi gennemgår sammen projektet, og finder her den bedste kran og den mest lukrative løsning for dig. Hos TT Mobilkran kombinerer vi effektivitet, kvalitet, økonomi og drift sikkerhed. Du kan dermed være sikker på at du blandt vores mobilkraner kan finde den helt rette model til dig. Vi tilbyder både udlejning af kraner og udførsel af arbejdet på hele Sjælland, og vi varetager også gerne dit kranarbejde. Kontakt os allerede i dag, og fortæl os hvad du har brug for.

  40 64 67 94