Send besked

Pil - icon

Spieringskran København

TT Mobilkran A/S er vi blandt markedets bedste til i at udføre kranarbejde. Vi har blandt andet Spieringskraner. Spieringskraner er en af de mest mobile kraner man kan få på markedet, og de fungerer optimale steder, hvor der er trængt med plads eller man skal ind i små baggårde. Derfor fungerer de også optimalt i storbyer som København.

Vi har flere forskellige spieringskraner, så vi kan helt sikkert klare dine behov, uanset hvad det måtte være. Kontakt os ved at udfylde formularen eller ringe på +45 40 64 67 94.

Kontakt os

  Spieringskran i København

  Står du og skal have flyttet nogle møbler eller andet tungt, hvor der skal bruges en kran? Er trasken ned af trapperne med møbler begyndt at blive gammeldags? Så kan du overveje om en spieringskran samt kranfører, kunne være en god ide. Med en spieringskran har det aldrig været nemmere at få mobilitet, hurtig opstillingstid og stor løftekapacitet i samme pakke. Kranen kan nemt sættes op og bruges af en enkelt medarbejder. Alt dette er med til at gøre det nemt at få flyttet på store ting, som normalt ville være besværlige at rykke på.

  Hos TT-Mobilkran A/S har vi flere spieringskraner

  Spierings SK 1265-AT6
  Spierings SK 498-AT4
  – Spierings SK 2400 AT-7
  – Spierings SK487-AT3

  Med det brede arsenal af Spieringskraner samt andre kraner. Er vi helt sikre på at kunne løfte din opgave.

  Erfarne og veludannede kranfører

  Her hos TT mobilkran A/S har vi erfarne og veludannede kranfører, der gør en dyd ud af deres arbejde. Med kranen ved vores side er der ingen opgave, der er for store. Vi kan løfte alt hvad end det er maskiner, materialer, en båd eller noget helt andet.

  For os er det vigtigst at kunden altid er i centrum. Hvis vi levere en god service til dig, betyder det forhåbentlig at du vil anbefale os til venner og bekendte. Som kunde kan vi forsikre dig om, at vi altid har fokus på kvalitet, fleksibilitet og ikke mindst dine behov.

  Fordele ved vores Spieringskraner
  – Mobil og kompakt
  – Fleksibel,
  – Nem og hurtig betjening af en kranfører

  Kontakt os!

  Har du spørgsmål til en specifik opgave eller et andet projekt. Hvor vores spieringskraner kunne bruges? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 64 67 94, udfylde kontakt formularen eller skrive til os på mail kontakt@tt-mobilkran.dk. Du skal også være velkommen til at stikke hovedet forbi vores kontorlokaler på Industriholmen 49, 2650 Hvidovre, hvis du ønsker en snak.

  Tårnkran
  Kranfører med mobil kran
  TT mobilkran
  Mobile kraner
  TT Mobilkran A/S logo
  40 64 67 94