Leje af kran – driftssikre og effektive kraner

​Leder du efter en virksomhed, som tilbyder leje af kran? Hos TT Mobilkran A/S har vi specialiseret os i udlejning af kraner. Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder de bedste, mest effektive og mest driftssikre løsninger, når det kommer til kranleje. Vi har kunder i blandt andet Roskilde, Grevinge og København samt andre steder på Sjælland.

Høj service og god kvalitet ved leje af kran

​Vores mobilkraner er blandt de bedste kraner på markedet. Kranerne er yderst fleksible, og de kan udføre de fleste opgaver med stor effektivitet.

Mobilkraner har flere fordele såsom:

  • Selvtransporterende
  • Kompakte og fleksible
  • Hurtigt klar på blot 20 minutter
  • Kan nemt hejses og betjenes af en enkelt medarbejder.

​Høj service, god kvalitet og solid driftssikkerhed kendetegner altid vores arbejde og vores kraner. Kunden er altid i fokus, når vi udlejer kraner eller udfører kranarbejde. Ingen opgaver er ens, og derfor sikrer vi os, at kunden vælger den rette løsning ved leje af kran, så opgaven kan udføres på den mest optimale måde.

Kontakt os for at høre om vores kranudlejning

​Vores kraner kan udføre langt de fleste opgaver, og vi tager gerne en snak om priser og muligheder for kranleje. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for udlejning af kran.

Du kan ringe til os på telefon 40 64 67 94 for at høre mere om kranerne. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@tt-mobilkran.dk.​

TT MobilKran A/S

Nykøbingvej 190​
​4571 Grevinge

​☏ Telefon: 40 64 67 94

✉ E-mail: kontakt@tt-mobilkran.dk

Læs vores persondatapolitik her


CVR: 32357210

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os ​- udfyld formularen og vi vendertilbage til dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt