Tårnkran – mobile og effektive kraner udlejes

Skal du bruge en mobil tårnkran?

Hos TT Mobilkran A/S tilbyder vi udlejning af tårnkraner med dertilhørende kranfører, og vi lægger vægt på, at vi skal tilbyde de bedste og mest effektive løsninger i vores tårnkran-udlejning. Vi udlejer mobile tårnkraner på hele Sjælland.

Kontakt os

  Driftssikker og fleksibel mobil tårnkran i høj kvalitet

  Vores mobile tårnkraner er både fleksible og driftssikre. De er i det hele taget blandt de bedste på markedet, og dermed kan de udføre langt de fleste opgaver med stor effektivitet.

  En mobil kran har mange fordele:

  Vi tilbyder høj service og god kvalitet i vores tårnkran-leje. Dertil kommer, at vores kunder altid er i fokus. Vi ved, at kunderne har forskellige ønsker og behov, og derfor sikrer vi os altid, at kunderne vælger den rette og mest optimale løsning ved leje af tårnkran og kranfører.

  Mobil Tårnkran - Vi klarer alle opgaver, store som små

  Vores tårnkraner er kompakte og fleksible, hvilket betyder at de ikke fylder så meget, og kan nemt komme igennem bybilledet. Der skal samtidig kun en person til at fragte og betjene kranen. Alt dette får du med i aftalen hos TT Mobilkran A/S.

  Den mobile styring af den mobile tårnkran, gør at den nemt kan flyttes til de fleste mellemrum. Idet der kun skal én person til at betjene tårnkranen, gør det til en manøvredygtig øvelse, der samtidig er omkostningsbesparende.

  Hvornår skal du vælge en Mobil Tårnkran

  Hvis du skal have overdækninger opsat, monteret stål, eller noget i samme stil. Så er en mobil tårnkran den helt rigtige løsning.

  Vi tilbyder også andre mobile kraner:
  Mobil Hybridkran
  Mobil Spieringskran

  Så uanset hvilken kran opgave du skal have hjælp til, så kan TT Mobilkran løfte opgaven. 

  Kranarbejde i højeste kvalitet

  Hos TT-Mobilkran lejer du både kran og kranførere. Vores kranfører er veluddannede og ved hvordan man håndtere vores kraner til perfektion. De transportere, opsætter og betjener kranen, så du skal kun fortælle hvor tingene skal flyttes fra og til, så klare vi resten. 

  Vores mobile tårnkrane kan løfte næsten alle opgaver. Vi har også hybridkrane og spieringskrane. Er du i tvivl om hvilken der passer til din opgave? Så kontakt os, vi rådgiver gerne. 

  Kontakt os i dag for at få et tilbud på kranleje

  Vi er altid klar til en snak om vores mobile kraner. De kan klare de fleste kranopgaver, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

  Du kan ringe på telefon 40 64 67 94, hvis du vil vide mere. Det er også muligt at benytte kontaktformularen her på siden, ligesom du kan skrive til os på e-mail kontakt@tt-mobilkran.dk.​

  TT Mobilkraner - Tårnkran