Spieringskran – blandt de bedste på markedet

​Overvejer du en Spieringskran? Hos TT Mobilkran A/S tilbyder vi udlejning og kranarbejde med Spieringskraner. Der er tale om de bedste og mest effektive mobilkraner, som er blandt de bedste på markedet. Vi arbejder for kunder i blandt andet Roskilde, Grevinge, København og adskillige andre steder på Sjælland.

Effektiv og selvtransporterende Spieringskran

​Alle vores mobile kraner er både driftssikre og fleksible, og det gælder især kraner fra Spierings. Dermed kan du udføre en lang række forskellige kranopgaver med stor effektivitet.

Du kan vælge en Spieringskran såsom:

​SK487-AT3 er vores sidste nye kran. Det er en hybridkran, som drives af diesel, batteri og plugin. Den kan med andre ord lades op med en stikkontakt.

Kranerne er selvtransporterende. Samtidig er de kompakte og kan hurtigt tages i brug en medarbejder. Alle vores kraner i den højeste kvalitet, og dertil kommer, at vi sætter en ære i at overholde alle de aftalte tider og betingelser.

Kontakt os for at bestille en kran til dit projekt

​Du er velkommen til at få en snak om vores mobile kraner, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 40 64 67 94 for at aftale det videre forløb. Det er også muligt at kontakte os via kontaktformularen her på siden eller at skrive til os på e-mail kontakt@tt-mobilkran.dk.​

TT MobilKran A/S

Nykøbingvej 190​
​4571 Grevinge

​☏ Telefon: 40 64 67 94

✉ E-mail: kontakt@tt-mobilkran.dk

Læs vores persondatapolitik her


CVR: 32357210

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os ​- udfyld formularen og vi vendertilbage til dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt