Send besked

Pil - icon

Mobil Tårnkran København

Leder du efter en tårnkran i København? Så er du landet det rigtige sted. Vi udlejer kraner og dertil også kranfører. Vi lægger meget vægt på at vi skal tilbyde de bedste og mest effektive løsninger til vores kunder. Så hvis du mangler en tårnkran i København, så kan vi hos TT-Mobilkran hjælpe dig. 

Kontakt os

  Fleksibel og driftssikker Mobil Tårnkran København

  De kraner vi benytter os af, er blandt de allerbedste på markedet, og de kan udføre lang det fleste opgaver. For os er det kvalitet, effektivitet og service der er nøgleordne. Dvs. at vi har en god dialog hele vejen igennem projektet, og du er ikke i tvivl om hvad der skal foregå og hvornår. Vi lægger en plan sammen, så vi er helt på samme side og der ikke opstår komplikationer.

  Hvis du ønsker at vide mere om specifikationerne kan du læse mere her. Eller kontakte os, så vil vi meget gerne uddybe.

  Vi er det rette valg hvis i mangler en Mobil Tårnkran i København

  Vi har andre kraner der også kan løfte jeres opgave. Uanset hvilken kran du skal bruge, så kan vi sikre dig en effektiv, dygtig og ikke mindst pålidelig samarbejdspartner. Vi står klar til at servicere din næste opgave.

  Vores Mobile Tårnkran har mange fordele:

  Da vi ved at vores kunder kan have mange forskellige ønsker, så sikrer vi os, at vores medarbejdere rådgiver jer til den bedste løsning. Det kan være meget forskelligt hvilken mobil tårnkran i København I har brug for, du kan uforpligtende ringe til os og få rådgivning, og derefter modtage et uforpligtende tilbud, hvis dette ønskes.

  Veluddannede kranførere

  Vores kranførere er veludannede og kan håndtere diverse kraner med ro i hånden, så din opgave bliver løst til perfektion. Vi kan håndtere alle former for kranarbejde, også særopgaver. Vores kranfører bliver løbende efteruddannet, så teknikker og certifikaterne bliver holdt ved lige ift. de nyeste lovgivning. 
   
  Vi har kraner til alle typer opgaver, leder du efter en af disse?

  Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde

  Ønsker du at hører mere om hvad vi kan tilbyde, så er du velkommen til at kontakte os. Vi yder gerne gratis rådgivning og giver også et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken kran opgave du har brug for hjælp til, så er TT-Mobilkran det rette valg. 

  Ring på 40 64 67 94 eller skriv til os på kontakt@tt-mobilkran.dk, så finder vi sammen en løsning der passer dig/jer.

  Tårnkran
  Kranfører med mobil kran
  TT mobilkran
  Mobile kraner
  TT Mobilkran A/S logo
  40 64 67 94