Tårnkran – mobile og effektive kraner udlejes

​Skal du bruge en tårnkran? Hos TT Mobilkran A/S tilbyder vi udlejning af tårnkraner, og vi lægger vægt på, at vi skal tilbyde de bedste og mest effektive løsninger i vores tårnkran-udlejning. Vi har kunder i blandt andet Roskilde, Grevinge, København og mange andre steder på Sjælland.

Driftssikker og fleksibel tårnkran i høj kvalitet

​Vores mobile tårnkraner er både fleksible og driftssikre. De er i det hele taget blandt de bedste på markedet, og dermed kan de udføre langt de fleste opgaver med stor effektivitet.

En mobil tårnkran har mange fordele:

  • Selvtransporterende
  • Kompakt og fleksibel
  • Klar til brug på blot 20 minutter
  • Kan nemt betjenes af en enkelt medarbejder.

​Vi tilbyder høj service og god kvalitet i vores tårnkran-leje. Dertil kommer, at vores kunder altid er i fokus. Vi ved, at kunderne har forskellige ønsker og behov, og derfor sikrer vi os altid, at kunderne vælger den rette og mest optimale løsning ved leje af tårnkran.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på kranleje

​Vi er altid klar til en snak om vores mobile kraner. De kan klare de fleste kranopgaver, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe på telefon 40 64 67 94, hvis du vil vide mere. Det er også muligt at benytte kontaktformularen her på siden, ligesom du kan skrive til os på e-mail kontakt@tt-mobilkran.dk.​

TT MobilKran A/S

Nykøbingvej 190​
​4571 Grevinge

​☏ Telefon: 40 64 67 94

✉ E-mail: kontakt@tt-mobilkran.dk

Læs vores persondatapolitik her


CVR: 32357210

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os ​- udfyld formularen og vi vendertilbage til dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt